Back to All Events

Spaciousness - Virya Yoga Workshop at YayaYoga Växjö

  • Yaya yoga 6 Taptogränd Växjö, Kronobergs län, 352 36 Sweden (map)
Spaciousness.jpg

Hur kan vi komma närmare en sinnlig upplevelse av inre frihet, och hur påverkar vår kroppssyn upplevelsen av rymd i vardagen?

Under denna workshop tar vi en närmare titt på hur kroppen utifrån ett biomekaniskt perspektiv absorberar belastning och hur den samtidigt kan behålla strukturell rymd och rörelsefrihet. Vi utforskar vad det innebär att bosätta sig i sin kropp och hur vi genom att uppmärksamma vår egen ”grund kvalitet” (Fundamental Consiousness) kan komma närmare upplevelsen av integritet och öppenhet. Genom en förkroppsligande praktik stärker vi relationen till sinnliga kvalitéer av inre rymd, och utforskar sambandet mellan total stillhet, andningsfrihet, fysisk expansion och organisk rörelse.

Boka här

Earlier Event: August 28
Workshops at Studio Flow Göteborg