Back to All Events

Workshops at Studio Flow Göteborg


Flow.JPG

The Language of the Earth

Virya Yoga Workshop

Tisdag 28/8 kl. 18.00-20.30. 

Under denna workshop utforskar vi relationen mellan vår kropp och marken under oss. Vi ser närmare på hur vi från ett biomekaniskt perspektiv påverkas av tyngdkraften och jordens motkraft (Ground Reaktion Force) och hur vi kan uppleva och stärkas av dem i rörelse och stillhet i vår praktik. Vi utforskar hur jorden kan användas som meditationsobjekt, upplevelsen av ”the Groundless Ground” och effekten av att arbeta med marken utifrån ett förkroppsligande mindfullness perspektiv. Kom med och upplev din individuella grundning genom kontrasterna av subtil pulsering, dynamiska ”bounce”,  kontroll och momentum. 

Spaciousness

Virya Yoga Workshop

Onsdag 29/8 kl. 18.00-20.30

Hur kan vi komma närmare en sinnlig upplevelse av inre frihet, och hur påverkar vår kroppssyn upplevelsen av rymd i vardagen?

Under denna workshop tar vi en närmare titt på hur kroppen utifrån ett biomekaniskt perspektiv absorberar belastning och hur den samtidigt kan behålla strukturell rymd och rörelsefrihet. Vi utforskar vad det innebär att till fullo bosätta sig i sin kropp och hur vi genom att uppmärksamma vår egen ”grund kvalitet” (Fundamental Consiousness) kan komma närmare upplevelsen av integritet och öppenhet. Genom en förkroppsligande praktik stärker vi relationen till sinnliga kvalitéer av inre rymd, och utforskar sambandet mellan total stillhet, andningsfrihet, fysisk expansion och organisk rörelse. 


Dag & Tid: tis 28/8 kl 18.00-20.30
Plats: FLOW Yogastudio (studioflow.se)
Investering: 500 kr en en ws, 900 kr för båda (28/8 samt 29/8, se separat event/info)
Anmälan: Maila info@studioflow.se. Anmälan är bindande. Skriv om du vill komma på en ws eller båda. Du betalar på plats med kort. Är du anmäld men ej dyker upp får du en faktura via mail i efterhand.