Back to All Events

Class at HiYoga Oslo 15/2

Earth

The Language of the Earth

Under denna klass utforskar vi sambandet mellan vår kropp och marken under oss. Vi ser närmare på hur vi från ett biomekaniskt perspektiv påverkas av tyngdkraften och jordens motkraft (Ground Reaktion Force) och hur vi kan förkroppsliga och använda oss av dem i rörelse och stillhet i vår praktik. Vi utforskar hur jorden kan användas som meditationsobjekt tillsammans med begreppet ”the Groundless Ground”, och effekten att röra oss i konstant relation till marken. Kom med och upplev din individuella grundning på mattan genom subtil pulsering, dynamiska ”bounce”, kontroll och momentum. 

Dato: 15. Februar 2018
Klokkeslett:18.00-19.30
Instruktører: Robin Tåg

Pris: Gratis for medlemmer // 250,- for ikke-medlemmer (vanlig drop-in)
Påmelding kan kun utføres 7 dager i forveien. Medlemmer booker via online booking. Ikke-medlemmer sender en mail til: majorstuen@hiyoga.no. Påmelding før dette tidspunktet vil ikke bli registrert.

Earlier Event: February 15
Virya PT OSLO 2018
Later Event: February 27
Masterclass in Stockholm 27/2